Trivunović: Očekujem dobru utakmicu, Rudar dobro poznajemo
Trećeplasirana momčad prvenstva dolazi u Gradišku

Novi ispit pred nogometašima Kozare

Trivunović: Očekujem dobru utakmicu, Rudar dobro poznajemo

Samir Mlaćo

U subotu se igraju  utakmice 14. kola Prve lige Republike Srpske. Pred fudbalerima Kozare je još jedan težak ispit, oni će na Gradskom stadionu u Gradišci dočekati trenutno trećeplasiranu ekipu prvenstva Rudar iz Prijedora.

"Očekujem tešku utakmicu. Ekipu Rudara dobro poznajemo, igrali smo sa njima ove sezone već dva puta, na turniru u Gradišci i prvenstvu. Oni su veoma mlada i disciplinovana ekipa, koja kako prvenstvo odmiče igra sve bolje i bolje i potpuno zasluženo se nalaze na trećem mjestu na tabeli, kaže šef stručnog štaba FK Kozara Vule Trivunović, te dodaje. 

"Ipak, i mi smo u jednom pozitivnom nizu rezultata i sigurno da moji igrači imaju motiv i želju da taj niz nastave i u ovoj utakmici. Neće nam biti nimalo lako, trebaće nam mnogo strpljenja, energije i želje, ali vjerujem da moji igrači mogu odgovoriti svemu tom i s pobjedom pred našom publikom zadržati se u gonjem dijelu tabele gdje je ekipi Kozare i mjesto".

Slično razmišlja i trenutno najbolji strijelac ekipe Dejan Glišić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Zadovoljan sam dosadašnjim učinkom, ali se uvijek trudim da odigram što bolje, pa će tako i biti u subotu. Daćemo sve od sebe da odigramo dobru utakmicu i uz podršku naših navijača pokušati da dođemo do nova tri boda".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi