"Nadamo se svi da će nas u narednim utakmicama dragi Bog nagraditi za sav trud"

Kametović nakon Tuzla Cityja

"Nadamo se svi da će nas u narednim utakmicama dragi Bog nagraditi za sav trud"

Endin Čaušević

Fudbaleri Olimpika danas su doživjeli novi poraz i to u gostima kod Tuzla Cityja (3:2).

Vukovi s Otoke su jedini tim u dosadašnjem dijelu sezone koji nema niti jedan jedini bod. Olimpik je danas poražen na Tušnju od Tuzla Cityja sa 3:2.

Nakon utakmice prisutnim novinarima oglasio se pomoćni trener gostujućeg tima Aldin Kametović.

"Šteta što nismo uzeli bodove, ali tu su bile neke sudijske odluke koje ne bih komentarisao. Čestitam domaćinu na pobjedu i to je to, idemo dalje", rekao je Kametović i dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tačno tako, nadamo se svi da će nas u narednim utakmicama dragi Bog nagraditi za sav trud i da će ovi momci koji su dali maksimum na terenu da će to krunisati u narednim utakmicama što boljim rezultatima. Suđenje? Ne bih komentarisao odluke to je na čast ljudima koji rade, ima neko ko se brine oko toga".

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

struja
E cuj izjave i trenera iz srednjeg vijeka,svasta?
3 1
balunv
Što niste komentarisali suđenje kad ste bili u prvoj federalnoj kad su vas sudije gurale dvije godine. Vratit će te se vi gdje vam je mjesto.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi