Nadarević strijelac u pobjedi Trapanija

Serija B, 16. kolo

Nadarević strijelac u pobjedi Trapanija

Fudbaleri Trapanija uspjeli su u 16. kolu italijanske Serije B savladati momčad Spezije rezultatom 3:2, a u listu strijelaca upisao se i bh. internacionalac Enis Nadarević.

Prvi pogodak viđen je tek u 68. minuti, kada je Catellani s bijele tačke doveo Speziju u vodstvo, a domaćin je do izjednačenja stigao u 84. minuti. Samo tri minute kasnije Nadarević je postigao pogodak i doveo Trapani u vodstvo. 

Nastavak susreta ponudio je pravu infarkt završnicu. Spezija je u sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena preko Brezovca izjednačila, a konačan rezultat u posljednjim sekundama postavio je Terlizzi i donio Trapaniju sedmu ovosezonsku pobjedu.

Trapani nakon današnje pobjede zauzima šestu poziciju s osvojenih 25 bodova, koliko ima i Spezija koja je na četvrtom mjestu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serija B, 16. kolo

Trapani - Spezia 3:2 (Barilla 84., Nadarević 87., Terlizzi 90. / Catellani 68., Brezovec 90.)
Carpi - Frosione 0:0
Cittadella - Brescia 1:1 (Coralli 25. / Caraciollo 19.)
Crotone - Modena 1:4 (Ciano 62. / Granoche 35., 48., 81., 90.)
Entella - Avellino 0:0
Latina - Pro Vercelli (Paolucci 69. / Beretta 55.)
Livorno - Perugia 0:0
Ternana - Catania 1:0 (Avenatti 59.)
Varese - Vicenza 2:3 (Borghese 13., Neto. / Giocomelli 17., Cocco 80., Laverone 83.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.