Čuvena danska igračica hitno napustila studio tokom emisije i otkrila kakvu užasnu vijest je dobila

Nije mogla da vjeruje šta se dešava

Čuvena danska igračica hitno napustila studio tokom emisije i otkrila kakvu užasnu vijest je dobila

Endin Čaušević

Danska fudbalerka i fudbalska analitičarka ITV-a, Nadia Nadim, našla se u centru pažnje nakon što je neočekivano napustila studio tokom utakmice Danska - Tunis, a nakon toga objasnila je zašto je to uradila i kakve srceparajuće vijesti je dobila dok je još trajala ova utakmica.

Nadia Nadim je jedna od fudbalskih analitičarki na ITV-u tokom Svjetskog prvenstva u Kataru, a u studiju je bila kako bi komentarisala meč Danska - Tunis. Ova 34-godišnjakinja je inače i reprezentativka Danske i jasno je da je to za nju bio poseban trenutak.

Ona je odlično radila svoj posao u najavi u studiju pred ovu utakmicu, a također uključili su se u program uživo i na poluvremenu meča Danske i Tunisa.

Međutim, nakon što je ova utakmica završena kada su ponovo slikom otišli u studio ITV-a svi su shvatili da Nadia uopšte nije tu i da više ne komentariše ovu utakmicu, te nikome nije bilo jasno šta se dešava.

Nakon utakmice emisija ITV-a je završena bez ove Dankinje, a mnogima nije bilo jasno gdje je ona otišla i zbog čega nije bila u studiju do samog kraja ove emisije.

Ipak, ubrzo nakon svega toga odlučila je i Nadia da se oglasi i objasni zašto je napustila studio ITV-a prije nego što je trebala, te je saopštila da je dobila užasne vijesti tokom drugog poluvremena.

Oglasi

Nadia je putem Instagrama objavila da je u toku emisije dobila srceparajuće vijesti da je njena majka poginula i zbog toga je odmah napustila studio i uputila se ka svojoj kući.

"U utorak moju majku je ubio kamion koji ju je udario. Vraćala se kući iz teretane. Ne postoje riječi kojima mogu da vam opišem kako se sada osjećam. Izgubila sam najvažniju osobu u svom životu i sve se desilo tako neočekivano i iznenada", napisala je Nadia i nastavila.

"Imala je samo 57 godina. Bila je veliki borac i borila se za sve ono što je stekla u životu. Ništa više neće biti isto bez nje. Život je tako nepravedan i ne razumijem zašto ona i zašto baš na ovakav način. Volim te i vidimo se ponovo".

"Njena sahrana će biti uskoro, a obavijestit ću vas i o tome. Molim vas da dođete i pokažete ljubav, poštovanje i molitve koje ona zaslužuje".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ovaj 34-godišnja fudbalerka je ponikla u B62 Aalborgu, a igrala je još za Viborg, Skovbakken, Fortnunu, Sky Blue, Portlant Thorns, Manchester City, PSG i Racing Louisville za koji nastupa od prošle godine.

U dresu reprezentacije Danske odigrala je u dosadašnjoj karijeri 103 utakmice i zabila je 38 golova. Inače, rođena je u Afganistanu, ali je njena porodica na kraju izbjegla u Dansku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti