Nadzorni odbor Hajduka odbio Brbićevu ostavku

Nakon što Hajduk nije ostvario zacrtane ciljeve podnio ostavku

Nadzorni odbor Hajduka odbio Brbićevu ostavku

Nadzorni odbor Hajduka odbio je ostavku koju je predsjednik Marin Brbić podnio u ponedjeljak povodom toga što nije uspio ispuniti glavni ovosezonski klupski cilj: osvajanje drugog mjesta u HNL-u i plasman u kvalifikacije Lige prvaka. 

"U ljudskom i u moralnom smislu prihvaćamo čin predsjednika Marina Brbića koji je više puta u javnosti obećao da će podnijeti ostavku ukoliko Hajduk ne osvoji drugo mjesto. Međutim, mi smo svejedno odlučili zatražiti predsjednika da povuče tu svoju ostavku i to je najvažniji zaključak ove sjednice Nadzornog odbora" -  rekao je Benjamin Perasović, predsjednik Nadzornog odbora Hajduka.

"Predsjednik Marin Brbić je napravio i započeo jako puno procesa u Hajduku. Nama je jasno da velika većina javnosti gleda isključivo rezultat prve momčadi, ali vjerujte mi da se dosta toga radi u sjeni, dosta dobrih stvari. Na koncu konca, čak i oni koji mrze Marina Brbića, priznaju mu da je spasio klub u onim financijski teškim trenucima" - dodao je Perasović.

Za nedjelju je na Poljudu zakazana Skupština Hajduka na kojoj će biti prisutni svi dioničari Hajduka.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"U nedjelju ćemo dioničarima izložiti i naše stavove i naše mišljenje o aspektima koje ste dotaknuli. Činjenica je da su brojke loše, da smo ispali odmah i iz Europe i iz Kupa, da je budžet relativno velik, ali na koncu sezone je donesena odluka da Hajduk nakon dugo godina proba igrati, ako ne skupine Lige prvaka onda barem skupine Europske lige. Ciljano se išlo u povećavanje budžeta prve momčadi" -  pojasnio je Denis Alajbeg, zamjenik predsjednika Nadzornog odbora.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi