8

Komentari (8)

xXBoSnian_BuLLXx
Bez lige nacije ne bi u barazu bili, liga nacija je bitna za reprezentaciju kao sto je bosna!
Medo-Brundo
Samo nas madjar spomenuo. Opet naslov sranje
USABIH
Znaci ova 2024 godina odigrace BiH za sada 10 utakmica: Engleska, Italija, Ukrajina, Njemacka, Holandija I Mazdzaraka... sto je vjerovatno bez pobjde.. mozda 1 nerjesen rezultat... 10.0.1.9 gol razlika 1: 25 # dok je ovaj savez nema napredtka
VelezovacMostar
Pozdrav svima. Ima jedna mogućnost da se BiH kvalifikuje na Evropsko fudbalsko prvenstvo bez igranja polufinala i finala baraža. Ne znam da li ste u toku da je 12 država bliskog istoka (fudbalskih saveza) tražilo od FIFE da se Izrael izbaci iz budućih baražnih utakmica za EP. Ako FIFA izbaci Izrael, što nije nemoguće pod velikim pritiskom onda ostaju 3 zemlje u baražu, što znači da će jedna proći direktno na EP bez igranja utakmica baraža a druge dvije će se boriti kroz baraž utakmicu za EP. Činjenica je da od ove tri zemlje samo je naša BiH u A diviziji lige nacija dok su Ukrajina i Island u B diviziji lige nacija u Evropi što znači da bi mi po tome što imamo najbolji plasman mogli proći direktno a Ukrajina i Island da igraju baraž za odlazak na EP. Ovo vam ozbiljno govorim. Trebao bi neko iz našeg FS BiH poslati protestnu notu FIFI tražeći da se izbaci Izrael iz baraža i mogućeg učestvovanja na EP zbog rata u Gazi kao što je izbačena Rusija u zbog rata u Ukrajini, sve drugo bi bila nepravda prema Rusiji i dvostruki Evropski standardi! Naš plasman nam je svima u državnom interesu (uspjeh, ponos, novac..). Širite ovo dalje i sretno nam bilo!
Opasno si puko ....
Medo-Brundo
Širi dalje po mahali ???
frki82
Ja budale,mati moja...
Sipuga
Samo sto nismo poceli siriti gluposti ko ti samo nam treba neka malo jaca droga nix trava
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.