Nainggolan brzo reagovao: Gotovo je...

Kraj reprezentativne karijere

Nainggolan brzo reagovao: Gotovo je...

Edmir Škorić

Nakon što nije dobio poziv selektora Roberta Martineza za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, Radja Nainggolan je odlučio da okonča reprezentativnu karijeru.

I bilo je za očekivati da će se nogometaš Rome odlučiti za takav potez kada je shvatio da ga Martinez ne želi u svojoj ekipi, a zna se da je ovaj nedavno produžio saradnju s Belgijskim nogometnim savezom.

Stoga je Nainggolan na društvenim mrežama po objavljivanju spiska saopštio da je došao kraj za reprezentativnu karijeru.

"S tugom i bolom u srcu odlučio sam da završim reprezentativnu karijeru. Uvijek sam radio sve da predstavljam našu zemlju, ali nažalost nije uvijek sve do mene. Od danas sam samo navijač Belgije", kazao je Nainggolan.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Martinez je i u kvalifikacijama za SP objavljivao spiskove bez Nainggolana, koji je očigledno "negativac u reprezentaciji", barem tako smatra Martinez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi