Nainggolan napravio velike probleme Spallettiju pred Barcelonu
(Foto: EPA) Radja Nainggolan je važan dio ekipe Intera, a ove sezone je odigrao devet utakmica za Nerazzurre u svim takmičenjima, te je postigao dva gola.

Belgijanac van stroja "na neodređeno"

Nainggolan napravio velike probleme Spallettiju pred Barcelonu

Inter je sinoć golom Maoura Icardija u sudijskoj nadoknadi srušio Milan u velikom gradskom derbiju, a Spallettijeve izabranike već u srijedu očekuje duel Lige prvaka sa Barcelonom.

Iako će Barca biti itekako oslabljena neigranjem najboljeg igrača Messija, i Spalletti je naišao na velike probleme pošto se sinoć, u jednom duelu sa Biglijom, povrijedio Radja Nainggolan.

Zatražio je Nainggolan izmjenu nakon pola sata igre, pa je bilo jasno da povreda nije laške prirode. Ipak, u taboru Nerazzurra je tinjala nada da će Belgijanac ipak biti spreman za Barcu.

Sada je, pak, jasno da sjajni veznjak neće biti na raspolaganju Spallettiju na Nou Campu, a ne zna se ni koliko će trajati njegov oporavak tako da bi Inter mogao biti bez njegovih usluga duži vremenski period.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inter je danas na zvaničnoj stranici saopštio da su pregledi potvrdili istegnuće lijevog skočnog zgloba, te istakli da će njegovo stanje ponovo biti procijenjeno u "sedmicama koje dolaze".

Ivan Perišić i Marcelo Brozović su također zadobili udarce protiv Milana, ali hrvatskom dvojcu nisu bili potrebni detaljni pregledi pa će sigurno biti u konkurenciji za meč na Nou Campu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi