Nainggolan: Prelako je igrati sa Pjanićem

Fudbaler Rome o najboljim saigračima

Nainggolan: Prelako je igrati sa Pjanićem

Fudbaler Rome Radja Nainggolan je u intervjuu za zvaničnu web stranicu kluba sa Olimpica otkrio ko su najbolji igrači s kojim je sarađivao tokom svoje karijere.

Na vrhu Nainggolanove liste nalazi se Francesco Totti, za kojeg je Belgijanac rekao da je najbolji igrač s kojim je ikada igrao, a odmah na drugom mjestu je naš Miralem Pjanić.

"Sinonimi za Pjanića su kvalitet i elegancija. Prelako je igrati i razmjenjivati pasove s takvim fudbalerom", jasno je poručio Nainggolan, koji je i van terena izuzetno blizak s našim reprezentativcem.

Na trećem mjestu nalazi se Mousa Dembele, s kojim je Radja Nainggolan odrastao, dok je na četvrtu pozicio smjestio još jednog saigrača iz reprezentacije - Edena Hazarda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"On je igrač koji pravi razliku. Lijepo je u timu pored sebe imati nekoga ko u svakom trenutku može imati dobru ideju i pronaći adekvatno rješenje", prokomentarisao je fudbaler Rome 'desetku' belgijske reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti