Nainggolan: Selektor Martinez me je razočarao
EPA

Nije ga bilo na zadnjem spisku

Nainggolan: Selektor Martinez me je razočarao

Na posljednjem spisku belgijske reprezentacije nije bilo Radje Nainggolana. 

Selektor Roberto Martinez je bio procijenio da Nainggolan nije maksimalno spreman i stoga mu nije uručio poziv za posljednje okupljanje, a vezni fudbaler Rome ne skriva da odluku nije najbolje prihvatio i razočaran je. 

"Rekao sam otvoreno Martinezu da me je iznevjerio, jer prema mom mišljenju u tom trenutku nije bilo igrača koji je bio u boljoj formi od mene", kazao je Nainggolan za medije u Belgiji i dodao: 

"U svakom slučaju, on je bio tada izjavio da će me gledati protiv Milana i da ću dobiti sljedeći put poziv ako budem nastavio sa dobrim igrama. Martinez donosi odluke i moram to poštovati, ali nepozivanje je za mene predstavljalo najgori trenutak. Bio sam prvi izbor na Euru, a onda odjednom me nema", riječi su Nainggolana. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Umjesto Nainggolana selektor Belgije je početkom novembra na spisak bio uvrstio mladog Tielemansa iz Anderlechta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi