Nainggolan: Želimo da Džeko ostane u Romi

Saigrači se nadaju da ne ide u Chelsea

Nainggolan: Želimo da Džeko ostane u Romi

Endin Čaušević

Roma večeras igra zaostali meć trećeg kola Serije A protiv Sampdorije, a od prve minute na terenu je i Edin Džeko.

Bh. reprezentativac prethodnih dana meta je mnogih špekulacija jer se sve više govori o tome da će karijeru nastaviti u Chelseaju. Iako se nalazi u sastavu protiv Sampdorije mediji na Apeninima navode da će to biti posljednja utakmica za Džeku u dresu Rome.

Međutim, veznjak rimskog kluba Radja Nainggolan izjavio je da se igrači Rome nadaju da će Džeko ostati jer su svjesni da je on jedan od najboljih napadača u Italiji.

"Nisu nas 'poremetile' špekulacije oko Džeke. On je igrač Rome i nadam se da će ostati ovdje. Sve dok je dio tima on će dati svoj maksimum na terenu i nadam se da će to večeras pokazati. Izgleda normalno, on je profesionalac, opušten je i trenira kao i uvijek. Sve ovo ga nije toliko uzdrmalo. Ne mogu reći da će Roma biti oslabljena bez njega, ali znamo koliko nam Džeko znači. Jasno je zbog čega želimo da ostane", rekao je Nainggolan.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi