Navijače Chelseaja posebno raduje jedna činjenica u vezi Edina Džeke

Raduju se dolasku bh. napadača

Navijače Chelseaja posebno raduje jedna činjenica u vezi Edina Džeke

Endin Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko ovih dana nalazi se u centru pažnje fudbalske javnosti jer se sve više bruji o tome da će se vratiti u Premiership, ali ovaj put u dres londonskog Chelseaja.

Džeko je napustio Englesku na ljeto 2015. godine kada je iz Manchester Cityja prešao u Romu, no iznenađenje mnogih bh. napadač se nalazi veoma blizu da ponovo zaigra na Otoku. Prema pisanju tamošnjih medija Roma i Chelsea su se dogovorili oko transfera, no Džeko još uvijek pregovara oko ugovora.

Eventualni transfer bh. napadača u Chelsea iznenadio je mnoge, ali navijači Chelseaja ne kriju da bi im Džeko itekako pomogao. Također, mnogi navijači kluba sa Stamford Bridgea usaglasili su se na društvenim mrežama da ih raduje posebno jedna činjenica, a to je da Džeko gotovo nikad nema problema s povredama.

Morata je već bio nekoliko puta van terena zbog povreda, a sličnu sudbinu imao je i bivši napadač Plavaca, Diego Costa. Ukoliko Džeko potpiše za Chelsea navijači ovog kluba se nadaju da će konačno dobiti napadača koji neće imati problema s povredama, odnosno koji će uvijek biti spreman da pruži maksimum na terenu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti