Nainggolana nećemo gledati u Rusiji, ali ni u Seriji A od naredne sezone?
Belgijanac pred odlaskom iz Rome (Foto: EPA)

Dobio ponudu koja se ne odbija

Nainggolana nećemo gledati u Rusiji, ali ni u Seriji A od naredne sezone?

Midhat Šljivak

Radja Nainggolan je čovjek o kojem se dosta priča u posljednjih mjesec dana.

Njega je selektor Belgije Roberto Martinez izostavio sa spiska za Svjetsko prvenstvo, a to je kod ovog fudbalera izazvalo veliko nezadovoljstvo.

Ipak, sa takvom odlukom se morao pomiriti. Nećemo ga gledati u Rusiji, a kako stvari stoje ni u Seriji A od naredne sezone.

Belgijanac je dobio ponudu kakva se ne odbija. Kineski Guangzhou Evergrande spreman mu je ponuditi 12 miliona eura po sezoni, a Nainggolan je navodno spreman da prihvati ovu ponudu.

Tako bi 30-godišnji veznjak kao i mnoge druge zvijezde karijeru mogao nastaviti u Kini. Pridružio bi se ogromnom broju fudbalera koji nastupaju tamo, a kineski tim bi dobio veliko pojačanje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma je također spremna prodati Belgijanca i italijanski mediji tvrde kako problema u dogovoru između zainteresovanih strana neće biti.

Nainggolan je prethodnih pet godina nosio dres rimskog tima. Nastupio je u 201 meču i postigao je 33 gola.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi