Nainggolanove ranije izjave mogle bi ga koštati transfera
Foto: EPA

Navijači Juventusa ga ne žele

Nainggolanove ranije izjave mogle bi ga koštati transfera

E. Škorić

Veznjak Rome Radja Nainggolan navodno je na meti torinskog Juventusa.

Juve je pred novim Scudettom, a jedno od ljetnih pojačanja moglo bi doći iz redova rivala Rome. Nainggolan je, piše Tuttosport, na radaru Stare dame i u Torino ga zove nekadašnji saigrač i veliki prijatelj Miralem Pjanić.

Nainggolan igra fantastično, dao je gol u nedjelju protiv Juventusa i igrač je kakvog bi sigurno htjeli u Juventusu. No, navijačima torinskog kluba ne bi se dopala ideja da im dođe Nainggolan.

Poznato je ranije kako je Nainggolan u više navrata kazao da mrzi Juve i da ne bi nikada pristao nositi crno-bijeli dres, a mržnju prema Staroj dami je "pojačao" onog dana kada je Juve "ukrao" Pjanića Vučici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dakle, ako bi Nainggolan pogazio svoje riječi i prihvatio poziv Pjanića i Juventusa, pravo je pitanje kako bi reagovali navijači, a klub poput Juventusa uvijek će gledati i da udovolji svojim vjernim navijačima.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi