6

Komentari (6)

edo111
Treba uvesti zakon;DA NIJEDAN COVJEK NA OVOJ ZEMALJSKOJ KUGLI NESMIJE POSSJEDOVAT VISE OD 10 miliona,a da nepricamo o milijardama,to je van svake pameti.dobro razmislite,sta zelim s'tim da kazem.
Mirso12123
Opet Gazija MAŠTA. Bar je u tome ŠAMPION.
user1579019132
Debilu,liječi se.Arsenal je veliki klub.bez obzira sta je zadnje 2godine u krizi.pratim tvoje komenrare već neko vrijeme i očigledni je da si iskompleksirani psihički bolesnik
damaged
Meks bezvezne vrijedjas nekome porodicu radi nekog prosjecnog engleskom tima. Ako ti smetaju njegovi komentari, jednostavno ih ignorisi.
Bosnian.Kingdom
Pu retarde jedan bolesni, pa ti si stvarno psihički bolesnik. Pa majku ti je*em ja kao navijac arsenala ne pratim njihove postove toliko često koliko ti.
vialli
sačekaj 1-2 godine dok ispadnu iz lige,jeftinije ti je....znam da si to i sam skontao al eto nako kažem...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti