Najbolje da ga nekome poklone: Barca čini sve da se oslobodi zvijezde

Da li će uspjeti?

Najbolje da ga nekome poklone: Barca čini sve da se oslobodi zvijezde

E. Oštraković

Uprava Barcelone očajnički pokušava da proda igrača od kojeg se mnogo očekivalo, a to je Ousmane Dembele, ali im to nikako ne polazi za rukom.

Oni su već nekoliko pota smanjivali cijenu za ovog nogometaša, međutim niko nije htio da plati toliko novca.

U Barceloni su spremni na nevjerovatan potez, a to je da smanje njegovu cijenu na čak 37 miliona eura.

Razlog zašto je to nevjerovatno je taj što su ga platili čak 130 miliona eura, te je očigledno da će biti u velikom minusu kada je riječ o njegovom transferu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dembele je već tri sezone u ekipi Barcelone, ali nije ostavio skoro nikakav dojam, a ove sezone je više bio povrijeđen nego što je igrao.

Ukupno je do sada u dresu Barcelone odigrao 74 utakmice u kojima je postigao devetnaest golova, ali to ne opravdava njegovu platu od 200 hiljada eura sedmično.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi