Setien: Volio bih trenirati Neymara
EPA

Trener Barcelone ne krije

Setien: Volio bih trenirati Neymara

Trener Barcelone Quique Setien ne bi imao ništa protiv da se na Camp Nou vrati Neymar.

U ljeto 2017. godine Neymar je za rekordnih 222 miliona eura prešao iz Barcelone u Paris Saint-Germain, ali epizoda na Parku prinčeva nije ispunila njegova očekivanja i rado bi se vratio.

Posljednjih nekoliko sedmica u španskim medijima uveliko se govori o tome da Katalonci rade na tom transferu, međutim veliko je pitanje šta će od cijele priče biti, pogotovo zbog krize uzrokovane koronavirusom.

Ipak, trener Setien priznao je da mu je treniranje Brazilca velika želja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Volio bih ga trenirati jednog dana, on je prvoklasni igrač. Da budem iskren, ispunio sam san treniranjem Messija, ali bih stvarno bio oduševljen ako bi nam se Neymar pridružio", kazao je trener Barcelone.

Barcelona je inače u trenutku prekida LaLige na prvom mjestu sa 58 osvojenih bodova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi