Završeno je Svjetsko prvenstvo

Najbolje i najbezveznije finale - u isti mah

4

Komentari (4)

Benjamingst
Clanak je Fake sto kaze moj president of the United states of America Fake News Culicu.
Ibro
Ovaj nema pojma sta pise
Chupy
Jebem mu majku Culicu, pa de budi normalan u pm. Sta ti pokusavas? De pisi normalne tekstove ako mozes. Sta ga uvijek iskomolikujes do jaja jbg Postao si naporan. Nemoj misliti da mi sto uvijek ovako komentarisemo da su to nekakvi kreteni i glupani. Ja konkretno sam inzenjer tehnolog po zanimanju i pricam dva strana jezika, a svi ovdje koji komentarisu su obrazovani ljudi. Uvijek ga useres do bola u svojim clancima. Daj normalnim jezikom obicnog covjeka i sve ok. Krenes uvijek od Kulina bana, pa ga okrenes za 360 stepeni, pa onda odes lijevo jedno 4 km pa se onda opet pojavis odnekut. Evo ovakvi su ti textovi kao ova moja predzadnja recenica. Nidje veze znaci.
stopkrkanima
Evo mogu ti vec medju prvima Culicu jebat sve ono kretensko... Sta se ti takmicis sa samim sobom koji ce ti clanak biti gluplji? Majstorskije.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.