Najbolji desni bek Lige prvaka već nagovještava transfer: "Ako me žele, doći ću"

Eksplodirao ove sezone

Najbolji desni bek Lige prvaka već nagovještava transfer: "Ako me žele, doći ću"

Admin Čaušević

Kraj fudbalske sezone se bliži, a usljed epidemije koronavirusom koji se širi Evropom upitno je da li će biti odigrana do kraja. Međutim, o pojedinim transferima se već uveliko špekuliše.

Među igračima koji su eksplodirali ove sezone nalazi se Achraf Hakimi. Markonac zaista briljira u dresu Borussije Dortmund.

U Ligi prvaka je već zabio četiri gola te je sasvim sigurno najbolji desni bek dosadašnjeg dijela elitnog takmičenja. U Bundesligi je dodao tri pogotka te deset asistencija.

Hakimi je prije nepune dvije godine stigao u Dortmund na dvogodišnju posudbu iz Real Madrida, a u razgovoru za Telefoot je nagovijestio svoj povratak u Madrid.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Madrid je moj dom. Uživao sam tamo i odigrao dosta utakmica. Ako me Real želi nazad, doći ću. A ako ne, onda ću svoju priču nastaviti pisati u nekom drugom velikom klubu", kazao je 21-godišnjak.

Hakimi za seniorski tim Reala ima 17 nastupa uz dva gola. Bio je član ekipe Los Blancosa koja je u sezoni 2017/18 osvojila Ligu prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi