Najbolji igrač Maccabija pred utakmicu sa Željezničarom napustio klub!

Sjajne vijesti za bh. predstavnika

Najbolji igrač Maccabija pred utakmicu sa Željezničarom napustio klub!

E. Oštraković

Kao što je već poznato Željezničar će svoj put u narednu rundu Evropske lige tražiti na gostovanju kod Maccabija.

Lijepe vijesti stigle su iz toga kluba, lijepe naravno za Željezničar, obzirom da je Maccabi zvanično potvrdio da se rastao sa Trentom Sainsburyjem.

On je bio velika izvjezda ove ekipe, te je igrač koji je za reprezentaciju Australije nastupio čak 48 put i tako je bio jedan od najiskusnijih igrača Maccabija.

Njemu su se iz Maccabija zavhvalili, te mu poželjeli sreću u nastavku karijere, a sigurno je da će njegov odlazak teško biti nadoknađen.

U prošloj sezoni nastupio je 31 put za Maccabi, te je postigao dva gola. Nastupa na poziciji štopera, a u karijeri je igrao i za PSV, te za Inter.

Top Komentari

RamboIzzMostara
ahhaha dzaba se lozite. Biće gusto, biće jedno 7-0 za Maccabi. To je realan rezultat.
5 11
MehoS
Prep'o se.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi