U Izraelu zabilježena jedna od najstrašnijih povreda na nogometnim terenima

Nije za svačiji želudac

U Izraelu zabilježena jedna od najstrašnijih povreda na nogometnim terenima

E. Škorić

Prošle subote na utakmici izraelskog šampionata između Maccabi Haife i Hapoel Raanane viđena je jedna od najstrašnijih povreda na nogometnim terenima.

Utakmicu u kojoj je Maccabi slavio s 4:3 zasjenila je povreda domaćeg nogometaša Sun Menachema, koji je nakon 20 minuta morao izaći iz igre.

Tačnije, jedna od najstrašnijih nogometnih povreda desila se u 17. minuti, nakon što je Menachem bio u duelu sa jednim protivničkim igračem.

Pao je nezgodno, a onda je na travi nekoliko minuta vrištao od bolova, dok mu se ukazivala pomoć.

Viđene su u prošlosti razne teške povrede na nogometnim terenima, no ova definitivno može da se nazove i jednom od najzastražujućih, a također napominjemo da video nije pogodan za svačiji želudac...

Top Komentari

muhac10
Najstrašnija povreda? Cega? Pravila igre... Pad je strasan...
3 0
Bosnian King1
Sta je povrijedio,
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi