Luka Modrić se nije proslavio

Najbolji igrač svijeta je samo širio ruke

10

Komentari (10)

nedzad7
Ma katastrofa igrac
mile90
Haha poturice jesu vam hrvatski i srpski igraci rak rana a svrsavate na uzdizanje prosjecnih igraca tipa pjanic, dzeko i sl. Gadna je stvar zavist, pojest ce vas
pipun
Kao prvo ako cemo da se vrijedjamo onda pocni od koji je : Najduzi pornic na svjetu!? Odgovor znas s u slucaju da pokusas da zaboravis evo da te potsjetim supcino smrdljiva; turci karaju vlahnje i skutorke 500 godina. A sto se Luke tice drag mi je i cjenim ga kao igraca mozda naj vise sto su ga cetnici otjerali od kuce u izbjeglistbo i bjedu a on na kraju uspjeo. Ali da je najbolji na svjetu nije sigurno mada bi volio radi govana iz UZP i cetalja.
mile90
KARALI, sto znaci da ti je neko iz obitelji karan jer turak nisi, sjeti se ko ti je đedo bio, a isto se sjeti da vi bosnje postojite od 92 prije toga ste bili ustase.
AlphaStrong
Ne mogu da vjerujem koliko si glup.
ZivioFudbal
Hahahaha najbolji igrac svijeta
Chupy
On je uvijek bio najbolji za dodati prvom igracu do sebe!
Adoutd
Sad se pokazi koliko si dobar lako ti je bilo sa igracima oko tebe
Dobojlija
Pogotovo kad je tu bio Ronaldo
mile90
Zato je ronaldo u juveu da ima ko popravljat pjanketove greske
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.