Najbolji kadar Ronaldovog poteza za crveni karton
Foto: Screenshot

Portugalac isključen na Mestalli

Najbolji kadar Ronaldovog poteza za crveni karton

Svi dueli Lige prvaka su u sjeni crvenog kartona kojeg je Felix Brych pokazao Cristianu Ronaldu i reakcije Portugalca.

Brych je odlučio Ronaldu pokazati crveni karton u 29. minuti susreta Juventusa i Valencije na Mestalli nakon njegovog duela sa Murillom.

Murillo je pao nakon kontakta sa Portugalcem, a to se Ronaldu nije svidjelo, pa je, bukvalno, protivnika uhvatio za glavu iako se u jednom momentu učinilo da će ga udariti.

Ovo je očigledno trenutak koji je presudio odluci Brycha da nakon konsultacija sa pomoćnikom Ronaldu pokaže crveni karton.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

F_C_Bracelona_
Koji smrad od igrača, Messi je za njega izmislio fudbal.
31 51
Konj konjski
Cist crveni
28 41

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi