Upravni odbor FK Željezničar ostaje isti, bit će dodatno pojačan

Održana sjednica

Upravni odbor FK Željezničar ostaje isti, bit će dodatno pojačan

E. Škorić

Sjednica Upravnog odbora FK Željezničar koja je počela danas u 18 sati, napokon je završena.

Na sjednici je bilo riječi o samim problemima unutar kluba, ali nije bilo riječi o ostavkama pojedinih članova Upravnog odbora, iako je bilo nekih najava da bi se to moglo dogoditi.

Ono što je najvažnije, promjena u samom Upravnog odboru, dakle, nema i sastav će ostati isti i u narednom periodu. Štaviše, očekuju se i neki novi članovi u Upravi.

Najviše se diskutovalo o trenutnoj situaciji u klubu i o narednim koracima. Svi su svjesni da situacija nije dobra, ali svi su također odlučni da nastave zajedno i da pomognu klubu da pronađe pravi put.

Što se tiče priče oko terena, rečeno je da će biti određenih aktivnosti, ali dogovor je da se u ovom trenutku ne izlazi u javnost na tu temu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

bistrik87
Imam osjecaj da su sjeli zato sto moraju, jer su navijaci trazili sjednicu. Popili koju kafu, foru koju Amar bacio, malo pricao kako protivnici imaju plan i hajmo kucama.
13 3
BatonDezitijat
zar je neko mislio da ce otici dok ne prodaju pomocni teren moraju da se Rastale prevaranti ! Samo mi nije Jasno kako Manijaci i sva ta Udruzenja navijaca sute ili.ih je Amar podplatio sa Cvajom da imaju za Nargile !
9 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi