9

Komentari (9)

sslazio
Gdje je Partizan? Dinamo nije iznenadjenje jer tamo nikog fudbal ne zanima. Zeljo je godinama unazad najposjeceniji u BiH. Posusje je prijatno iznenadjenje i svaka im cast.
bistrik87
evo i ja bas gledam nigdje partizana, a igraju sezonu decenije. valjda sav ovaj belaj oko velje, raspad tribine
Petraaa
Posusje zaslužuje ostat u premijer ligi.. Kad su ovaki navijači..
Deepy
Da, gradić od 6000 stanovnika i općinom od nekih 20000 ima na stadionu impresivnih 2500 gledatelja, što je zapravo 12,5 % cijele općine. Zamislite da Mostar ima nekih 13000 gledatelja ili Sarajevo sa 51-52.000 po utakmici.. Dakle taj gradić apsolutno zaslužuje imati prvoligaša. I infrastruktura je ok, jedan lijepi stadion s dobrim terenom, velikim parkingom i uvijek srdačnim domaćinima (više puta sam kao mlađi gostovao na tom tadionu i bilo je predivno).
Adohordas
E ono ako ti je lijep teren onds ti pojma nemas,naravno ne valja ni jedan u cijeloj drzavi mozes 2-3 naci da valjaju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti