Čovjek briljira u najtežoj ligi na svijetu, a igra s kostobranima veličine Nokije 3310

Najmanje u historiji fudbala

Čovjek briljira u najtežoj ligi na svijetu, a igra s kostobranima veličine Nokije 3310

A. Čaušević

Engleski Premiership je bez dileme najteža i fizički najzahtjevnija liga na svijetu sa velikim brojem duela i kontakta tokom svake utakmice. 

Dominic Calvert-Lewin ove sezone briljira u dresu Evertona i među najboljim je igračima Karamela i nosi velike zasluge zašto se ekipa s Goodison parka bori za Ligu prvaka.

Odlični napadač je u međuvremenu stekao i status reprezentativca Engleske, a protiv San Marina je postigao i gol.

Upravo nakon gola amaterima s Apenina primjećen je pomalo nevjerovatan detalj, a to je veličina kostobrana s kojim igra Calvert-Lewin.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dimenzije kostobrana nizu poznate, ali vrlo vjerovatno da se radi o najmanjim kostobranim u historiji fudbala. Neki su spremni reći da su čak manji od kultnog mobitela Nokija 3310.

Inače, ovaj 24-godišnjak je ove sezone računajući sva takmičenja već sada na cifri od 19 golova u dresu Evertona. Dodao je i četiri gola u dresu Engleske.

Top Komentari

TTV.KenyTB
Dok mu neko jednom ne slomi nogu jer su ti kostobrani pre mali
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi