Najmlađi strijelac u historiji HNL-a u Bayernu
Foto: Lovro Zvonarek Instagram

Slaven Belupo ga prodao

Najmlađi strijelac u historiji HNL-a u Bayernu

E. Škorić

Lovro Zvonarek (16), talent iz Koprivnice, odlazi u Bayern.

Zvonarek je veliki talent i ovaj veznjak je trenutno najmlađi strijelac u historiji HNL-a pošto je dao gol Varaždinu sa 16 godina i 14 dana. Srušio je tako rekord Alena Halilovića dok je igrao u Dinamu.

Za mladog veznjaka interesovali su se mnogi timovi, ali je Bayern na kraju za 1,5 miliona eura osigurao njegov potpis iz Slaven Belupa.

Zvonarek je ukupno odigrao sedam utakmica za Slaven Belupo, te ostao na tom jednom pogotku. Još uvijek čeka debi za neku od mladih hrvatskih selekcija.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Bayern ne propušta prililku da igrače s velikom perspektivom dovede u svoje redove i Lovro će imati priliku da radi u najboljim mogućim uslovima u omladincima Bayerna, čekajući pravu priliku da zaigra za prvi tim i da se pokaže svijetu u najboljem izdanju.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emanuelmacron
ma ima tih govana svudje
2 8
Nije.bitno
Nasi kada prodaju nekog iz PL u 25 god zivota super stvar. Tesmo da cemo mi uspjeti ovako mlade igrace prodavat jer se rijetkost radi sa njima. A oni su u stvari uz sponzore ekonomska buducnost kluba
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti