Najneuspješniji Izvršni odbor ušao i izašao iz zgrade NSBiH

Bez obraćanja medijima

Najneuspješniji Izvršni odbor ušao i izašao iz zgrade NSBiH

M. Šljivak

Sjednica Izvršnog odbora NSBiH održana u Sarajevu nije donijela ništa, bar po pitanju imenovanja novog selektora. 

Zmajevi su prošlog mjeseca ostali bez selektora nakon raskida saradnje sa Robertom Prosinečkim, a imena kandidata za novog selektora službeni nisu poznata ni danas nakon sjednice. 

Članovi najneuspješnijeg Izvršnog odbora, na čelu sa predsjednikom Elvedinom Begićem, su ušli i izašli iz zgrade NSBiH i zaputili su se kućama u skupocjenim automobilima, te medijima nisu bili dostupni za bilo kakve odgovore. 

Ipak, uspjeli smo saznati da će nova sjednica biti održana 21. decembra. Tada bismo, konačno mogli saznati ime novog selektora a možda i nećemo. Nema potrebe za žurbu smatraju članovi Izvršnog odbora koji će ostati upamćen po tome što su osim A tima srozali i omladinske selekcije. 

Top Komentari

Sikter2027
Jedini koji mogu promjeniti ove runde mafiju i krmke iz saveza jeste vi novinari, pa eto cekamo...
6 1
Rajvosa2019
Masni im brci od janjetine
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi