Najnovije vijesti o Neymaru su katastrofalne za PSG

Brazilac propušta obje utakmice protiv Uniteda?

Najnovije vijesti o Neymaru su katastrofalne za PSG

Ponajbolji fudbaler PSG-a Neymar doživio je nezgodnu povredu sredinom prošle sedmice.

Na utakmici francuskog Kupa između PSG-a i Strasbourga, Neymar je morao napustiti igru pola sata prije kraja utakmice zbog povrede desne noge.

Iako se na prvu Neymaru nije predviđala duga pauza, sve su prilike da će Brazilac propustiti nekoliko važnih utakmica, prvenstveno duele osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda.

Prvi meč PSG-a i Uniteda igra se 12. februara, a trener francuskog kluba Thomas Tuchel je priznao da će biti pravo čudo ako Neymar zaigra na Old Traffordu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Bit će veoma, veoma teško osposobiti Neymara za prvi meč osmine finala protiv Manchester Uniteda. Čak je teško očekivati i da zaigra u revanšu", poručio je Tuchel.

PSG-u će bez Neymara biti mnogo teže u duelima sa Unitedom, koji od dolaska Solskjaera bilježi nevjerovatne rezultate i u seriji je od osam uzastopnih pobjeda.

Podsjetimo, Neymar je imao povredu desne noge i prije godinu dana kada je čak morao i na operaciju, zbog koje je propustio veći dio sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi