5

Komentari (5)

zvjezdan10
Ispod slike napisali selektor ga ponizio da narod otvara, a lik sasvim korektan odgovor dao, ćao zdravo tjerajte se u pm više vam necu uci na posrani clickbait portal
zvjezdan10
Tačnije u naslovu, i šta ti znači kazu da sam diskretan ali to je zato sto trazim loptu, na kojem to vanzemaljskom jeziku išta znači jajaro novinarska
Malmi_Suomi
@zvjezdan10 buraz moj , nemoj biti ljut i ogorčen na novinare i ovaj portal nisu oni krivi što NAS ( i Tebe i mene a i mnoge) navuku sa ovim naslovima i UDARNA VIJEST , SAZNAJEMO, ZVANIČNO itd itd itd.
Mi smo krivi što imamo ovu aplikaciju i što ( niko nas ne tjera) ulazimo i čitamo i nekada što bi htio da prokomentarisem nekome drugom , ne dozvoljavaju bar meni jer pišem onako kako mislim .
Znam tačno o čemu pišeš i istog sam mišljenja kao i ti ali novinari kao novinari jbga.
Lp
MethodMan
Vala Dzeko je napotcjenjeni napadač 10ti najbolji strijelac u 21 vijeku, a toliko malo ga spominju
Mele
Ako Portugal zaigra kako treba i umije, penaldo bude na svom nivou, mogao bi neko prije vremena pakovati kofere, Svabe ili Francuzi..Jotta, Silva, Bruno, Felix, mnoge repke nemaju ovako jaka imena..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti