7

Komentari (7)

Ero
svi vi koji pljujete po našim stadionima mrzite naše stadione jer je, eto, navika da se to tako radi. vama su grbavica, bilino polje i koševo ružni stadioni jer—ne znam—samo vas allianz arena i etihad zadovoljavaju. budimo pošteni, ovi stadioni u nas su zapravo i više nego zadovoljavajući. a sad to što svak izigrava gospodu koja je zadovoljna samo sa modernističkim stadionima napravljenim u zadnjih 15-20 godina to je druga stvar
AJDIN2000
Ma na sta lici grbavica cirkus od stadiona
E.Car
Grbavica je na pola napravljena i kad se završi bit ce jedan od najljepših na Balkanu!!! A ovi nabrojani se ne mogu ni popraviti kakvi su grdni a Grbavica i ovakva kakva je sada je najljepša u BiH to će ti reći svi igrači i gostujuci navijači koji su bili tu i na drugim stadionima u BiH a vi koji niste nosa pomolili izvan kuće niste mjerodavni ni za šta!!!
AJDIN2000
Nisu oni vidjeli kosevo I grbavicu
Mowzilla
Mislis kosevo i bilino polje? Grbavica je jos i lijepa realno...
Zenicanin
Evander
G.l.u.p.i novinari portala ss.ba Eto nasi su fantasticni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.