Najsnažniji fudbaler svijeta pokazao kako je izgledao sa 17 godina: Niko ne bi pogodio da je to on!

Adebayo Akinfenwa napravio nevjerovatnu transformaciju

Najsnažniji fudbaler svijeta pokazao kako je izgledao sa 17 godina: Niko ne bi pogodio da je to on!

M. Šljivak

Adebayo Akinfenwa poznat je kao najsnažniji fudbaler u svijetu.

On je nedavno napunio 38 godina i još uvijek izgleda zaista nevjerovatno. Da nije odavno poznat niko ne bi ni slutio da se bavi fudbalom i da je već godinama poznata faca u engleskom fudbalu.

Međutim, nije oduvijek Akinfenwa bio tako ogroman. Sa 17 godina je bio istinski mršavac, ali je dolaskom u Englesku odlučio da se nabilda i tako je krenulo nagomilavanje mišića.

Dvadeset godina je prošlo od fotografije na kojoj je 17-godišnji Adebayo pozirao i vjerovatno niko ne bi pogodio da se radi o ovom fudbaleru.

Ovako je nekada izgledao...

Top Komentari

Penderinos
Citam i ne mogu da vjerujem.Citiram "Međutim, nije oduvijek Akinfenwa bio tako ogroman. Sa 17 godina je bio istinski mršavac, ali je dolaskom u Englesku odlučio da se nabilda i tako je krenulo nagomilavanje mišića." Lik krupniji neg prosjecni drvosjeca jos od djetinjstva
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi