Najveći peh sinoćnje utakmice: Napustio stadion na poluvremenu pa proklinjao sam sebe

Navijač Tottenhama napravio grešku života

Najveći peh sinoćnje utakmice: Napustio stadion na poluvremenu pa proklinjao sam sebe

Kada napuštate fudbalski stadion prije kraja utakmice, onda morate biti svjesni da preuzimate veliki rizik. Šta ako se desi čudo?

Nedavno smo imali slučaj da je jedan navijač Manchester Cityja napustio stadion nekoliko minuta prije kraja misleći da je njegov tim prošao u polufinale.

Tata je Sterling pogodio za 5:3, ali navijač je tek ispred stadiona, u jednom intervjuu, saznao da je taj gol poništen i da je njegova ekipa ispala.

Kao da to nije bila dovoljna opomena jednom navijaču Tottenhama koji je napravio istu grešku.

Njegov tim je gubio sinoć od Ajaxa 2:0 na poluvremenu i stvari su izgledale izgubljeno jer su Pijetlovima trebala tri gola za prolaz.

Navijač, čije ime na Instagramu je 'spmorty', odlučio je da napusti stadion na poluvremenu, a svojim 'pametnim' potezom se pohvalio na storyju.

Ipak, kasnije se ispostavilo da je napravio gtrešku života obzirom da je Lucas Moura postigao hat-trick i odveo Pijetlove u veliko finale. Sada je pomenuti navijač predmet ismijavanja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nikad ne napuštajte fudbal prerano, jer bi vam se moglo osvetiti...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti