Novinari Mouri u mix zoni pokazali jedan video zbog kojeg je plakao kao malo dijete

Nije zaplakao ni nakon trećeg gola, ali u mix zoni...

Novinari Mouri u mix zoni pokazali jedan video zbog kojeg je plakao kao malo dijete

Junak sinoćnje pobjede Tottenhama Lucas Moura bio je vrlo emotivan nakon utakmice, a razlog više za to su mu dali novinari.

Ako nije zaplakao nakon trećeg pogotka u 96. minuti, onda je morao da pusti poneku suzu u mix zoni nakon utakmice, a za sve je kriv jedan video.

Naime, novinari su mu na mobitelu pokazali video kako su komentatori na brazilskoj televiziji doživjeli njegov treći pogodak, a nakon što je pregledao isti Moura je zaplakao.

Naravno, bila je to vrlo emotivna noć za fudbalera Tottenhama koji nije mogao da opiše emocije. 'Teško mi je da pričam, vrlo sam sretan u ovom trenutku", prokomentarisao je na početku Moura pa se kasnije pribrao i dodao:

"Otkad sam dijete sanjam da igram Ligu prvaka i naravno da mi je uvijek bio san osvojiti ovo takmičenje. I sada imam priliku da igram finale...", rekao je Moura.

Prije toga je dao i jednu malo dužu izjavu:

"Nemoguće je objasniti ono što trenutno osjećam. Sretan sam i ponosan na svoje saigrače. Uvijek sam vjerovao u ovaj trenutak. Dali smo sve od sebe na terenu i zaslužili ovo, mi smo porodica. Nemoguće je objasniti. Ovo je veliki poklon od Boga kojeg želim podijeliti sa saigračima, prijateljima i porodicom".

"Nisam samo ja važan, nego moji saigrači i timski rad. Svi su radili jako naporno. Teško je igrati ovdje protiv Ajaxa, ali ja sam uvijek vjerovao u svoje saigrače. Čak i bez ključnih igrača smo odigrali jako dobro. U svakoj utakmici se trebamo ovako boriti".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Fudbal je nevjerovatan, daje vam trenutke poput ovih, koji se ne mogu ni zamisliti. Najbolji trenutak mog života i karijere. Jedino što moram reći jeste zahvaliti se svojim saigračima", dodao je Moura.

Inače, ovo je za njega drugi hat-trick u posljednjih nekoliko sedmica, a ukupno je u sezoni postigao 15 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi