4

Komentari (4)

irnes4
Kako haland da uspije kad ima ljude kojima je kes prvi ispred neki stvari drugih
Jasminn
Pa sacekaj u tih 300 mil je ukljuceno i plata za naredne 4-5 godina. Onda npr Modric je kostao Real 200-300 mil isto (ukljucimo li platu), cuj ukljucujete platu. Opet nece biti najveci posao u historiji. Neymar je Psg kostao pola milijarde, samo su Barceloni dali 222 miliona, a gdje plata od nekih 40miliona po sezoni. Pa nije igrao dzabe ni Neymar ni Ronaldo, ni Bejl, ni Mbappe i svi ostali imaju extra velike plate. Cuj ukljucujete platu.
Vienner
Da ne ode u Newcastle ipak niko nije htio ni u Chelsea ni u Man city ispocetka kao ni u PSG pa svi odose za parama ipak Haaland ne odlucuju Mino je tu glavni
user1601076490
Jok ti odlucujes, bez njegovog potpisa može se ****t Mino.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.