Najviše glasova dobio Muhamed Bešić

Navijači birali najbolji tim prvenstva Mađarske

Najviše glasova dobio Muhamed Bešić

Čitaoci najposjećenijeg sportskog portala u Mađarskoj Nemzetisport.hu birali su najbolji tim jesenjeg dijela sezone u Prvoj ligi ove zemlje. 

Fudbaler Ferencvaroša i bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić u pomenutoj je anketi dobio najviše glasova, čak 7386, što ga čini najpopularnijim igračem mađarskog prvenstva u ovom trenutku.

Bešić je u ljeto prošle godine iz njemačkog HSV-a prešao u Ferencvaroš. Iako su mu je tek 21 godina Bešić je prikupio sedam nastupa za A i deset za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Najbolji sastav mađarskog prvenstva po mišljenju čitalaca portala Nemzetisport.hu izgleda ovako: Szűcs Lajos (Lombard Pápa, 5831) – Szolnoki Roland (Videoton, 3930), Paulo Vinícius (Videoton, 3796), Muhamed Besic (Ferencvaros, 7386), Korhut Mihály (Debrecen, 3174) –Zsidai László (DVSC-Teva, 3865), Pátkai Máté (Gyori ETO, 2856) – Simon Krisztián (Ujpest, 4053), Szakály Péter (Debrecen, 2960), Julian Jenner (Ferencvaros, 5589) – Böde Dániel (Ferencvaros, 6380).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.