"Najviše me zabrinjava što je potrošeno milijardu eura, a nije ništa osvojeno"

Stoičkov prozvao čelnike kluba i trenera Setiena

"Najviše me zabrinjava što je potrošeno milijardu eura, a nije ništa osvojeno"

E. Škorić

Bivši igrač Barcelone Hristo Stoičkov bio je jako oštar prema vodećim ljudima kluba i treneru Quqiueu Setienu.

Barcelona je ostala bez titule u Španiji, zbog čega je bugarska legenda razočarana, a posebno je bio ljut na predsjednika Josepa Mariju Bartomeua.

"Zašto Barcelona nije uspjela osvojiti titulu? Zbog osrednjeg trenera i njegovog pomoćnika kloji nemaju pobjednički mentalitet", rekao je Stoičkov, pritom mislivši na Setiena i njegovog asistenta Edera Sarabiju.

Ipak, smatra da je Bartomeu najveći krivac jer je Ernestea Valverdea zamijenio Setieneom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Otjerao je Valverdea kada je bio prvi u La Ligi. Zašto ga nije izbacio nakon 3:0 poraza u Rimu ili 3:0 u Liverpoolu ili zbog poraza u Kupu od Valencije? Znate šta me najviše zabrinjava? Potrošena je milijarda i ništa nije osvojeno" jasan je bio Stoičkov.

Barcelonina jedina mogućnost da nešto osvoji ostaje u Ligi prvaka, no tu najprije treba proći Napoli nakon što je prvi meč osmine finala završen rezultatom 1:1.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sport1
Pa jos su u igri, ako osvoje LP sve ce biti i vise nego odlicno:-) Sportski pozdrav
6 5
madr1dist4
Znate sta je najveci problem Barcelone? Mesi je veci od ekipe, vise pita od trenera i od predsjednika... On odlucuju hoce li i ko ce bit na kojoj poziciji. Bez obzira je li najbolji igrac ekipe ili mozda svijeta, to nisu stvari o kojima on treba da odlucuje. On je samo igrac i nista vise.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi