)
Nakon Arnautovića, Džeko našao novog kolegu za slikanje
Dijamant je nakon utakmice iskoristio priliku da se vidi sa mlađim saigračem iz Rome Cengizom Underom s kojim je, očigledno, u vrlo dobrim odnosima

Polako postaje tradicija

Nakon Arnautovića, Džeko našao novog kolegu za slikanje

Izgleda da Edinu Džeki prelazi u naviku da se nakon utakmica u reprezentaciji fotografiše sa jednim protivničkim fudbalerom.

Nakon pobjede nad Austrijom, Edin Džeko je bio u provodu sa svojim prijateljem Markom Arnautovićem, a večeras je Dijamant napravio selfie i sa Cengizom Underom po završetku utakmice sa Turskom (0:0).

Nakon završetka susreta, dvojac iz Rome se kratko družio na stadionu u Rizeu, a na kraju su obojica mogli s osmijehom krenuti svojim putem.

Vjerovatno su ovom prilikom Džeko i Under razmijenili i dresove, za dugu uspomenu.

Top Komentari

zaki84
Igraju zajedno u Romi. Vise njega vidja nego sve ostale reprezentativce...
29 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi