21

Komentari (21)

*p!p!t@*
Uzeli lovu pa sankcijama mažu oči narodu. Koje šuplje priče majko mila...
nijepoznat
jebem te Velez
Dobojlija
Ovo vise nije normalno ,namjestaljka je ocigledna
Mica
u zivinicama kraj za plasticare tube slaven ako nedobije 3 liga visebi izgubili ispadanjem nego stoce dobit 50.000 od govana sa otoke stoje nesravnise cetnici.
Aldin Neki
Bravo primitivac!
ibrahim51
Ne ulazim je li namjedteno ili nije. Garantujem da nije namjestaljka.Ali sigurno nisu se htjeli boriti za ugled kluba. To su igraci krivi.Nije posteno sve kazniti.Igraci dobro znaju ko nije izgarao i njiha dobro dobro kazniti.Tosk je odigrao cijelo prvenstvo odlicno.Ovo im je puno pokvarilo opci dojam.Bruka je velika nije isto dobiti 6. golova ili jedan dva Sto se tice Olimpika on je mogao pobjediti i sa 100 : 0 Velez je Premijer ligas.Velez jedan od najpostenijih klubova. Zasluzio je Mostar da ima svog Veleza u Premijer ligi. Samo odradite do kraja ozbiljno a ovi nek se igraju kako hoce gotovo je. Sretno Rodeni!
Aldin Neki
Terminator
Slaven -Olimpik=50.000km Slaven-Olimpik=0:2
velez mo
SUMNJAM DA JE OLIMPIK KUPIO UTAKMICU KOD SLAVENA,JER DA JEST ONDA JE SLAVEN TREBAO DOBITI U GORAZDU,MISLIM DA U SRIJEDU MOZEMO SIGURNO PROSLAVITI TITULU,SLAVEN AKO I NERJESI ISPADA SIGURNO IZ LIGE,A POBJEDOM PRESKACE VITEZ KOJI I NAREDNO KOLO GOSTUJE,BILO KAKO BILO,MI SMO PRVI ILI U SRIJEDU ILI U IDUCU SUBOTU
RodjeniRA
HAhahaha kome ovi mazu oci?!?!?!
Taceoni
Moguce sve iduce kolo da se rjesi plasticari gostuju slavenu??? !!!!!!!Pažnja!!!!!!!
Aldin Neki
Ha ha ha ha ha!
Mica
govna teslicka mamevam jebem sramota pustili namjerno 6 komada nepomaze Velez sve gazi dokraja i ulazi u PL crknite bosancerosi ciganijoooo
Aldin Neki
Saad
Koga briga za seljacki tošk,cuj kaznili igrace,imaju i upravni odbor...koji curkus hahaha
Juve88
Haha kazniti će ih, pa im podjeliti bonuse za dobru sezonu a pare za bonuse danas u Sarajevu namakeli heheh nas fudbal i mi strašno.
rodjak
stvarno iznenadjujuce ,ko da nisu igrali nikako,plasticari im uvalili 6-ticu ,ne mogu da vjerujem
Aldin Neki
Ramoramo
Najlakse je kaznjavati

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Almina
Vaš komentar...
Taceoni
Olimpik sljedece kolo gostuje slavenu pažnjaaaaaaaaa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.