Nakon blamaže na Otoci oglasio se UO NK TOŠK: Šta se sprema u Tešnju?

Slijede sankcije nogometašima i trenerima

Nakon blamaže na Otoci oglasio se UO NK TOŠK: Šta se sprema u Tešnju?

S. Mlaćo

NK TOŠK je danas u derbiju 27. kola Prve lige FBiH poražen od Olimpika 6:1.

Tim iz Tešnja je već nakon pola sata gubio 3:0 i bilo je jasno da će upisati visok poraz. Razočarale je to sve navijače TOŠK-a, a brzo je reagovala i Uprava kluba.

Naime, donesena je odluka da će igrači i stručni štab biti sankcionisani zbog današnjeg rezultata.

"UO NK TOŠK obavještava javnost da je na današnjoj redovnoj sjednici UO donešena odluka da će igrači i stručni štab naše seniorske ekipe biti sankcionisani zbog današnjeg katastrofalnog poraza u Sarajevu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Smatramo da ovakvi rezultati štete ugledu kluba, i učiniti ćemo sve da se ovakve stvari ne ponavljaju u budućnosti. Ne želimo da se sa sličnim situacijama pokvari izuzetno uspješna sezona za naš tim što pokazuje mjesto na tabeli, te ostvareni plasman u polufinale KUP-a BiH.

Izvinjavamo se još jednom našim vjernim navijačima, posebno onim koji su danas na Otoci bodrili NK TOŠK", stoji u saopštenju NK TOŠK.

Top Komentari

Mica
govna teslicka mamevam jebem sramota pustili namjerno 6 komada nepomaze Velez sve gazi dokraja i ulazi u PL crknite bosancerosi ciganijoooo
3 15
nijepoznat
jebem te Velez
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi