Nakon Ceballosa, još jedan igrač Reala seli u Premier ligu?
Isco je na meti Arsenala i Cityja

Kraljevski klub se želi riješiti nekih igrača prije dovođenja novih pojačanja

Nakon Ceballosa, još jedan igrač Reala seli u Premier ligu?

S. Pašalić

Prema pisanju španskog AS-a, čini se da bi nakon Danija Ceballosa još jedan igrač Reala mogao završiti u Premier ligi.

Ceballos je ovog ljeta otišao na posudbu u Arsenal, a navodno je i Isco već prihvatio činjenicu da će morati napustiti Madrid.

Isco bi se mogao pridružiti Ceballosu u Arsenalu, ali i Manchester City je zainteresovan za 27-godišnjeg Španca i u njemu vidi zamjenu za Davida Silvu.

Ove sezone je Isco odigrao samo četiri utakmice za Real, a iako ga Zinedine Zidane dosta cijeni, jasno je stavio do znanja da neće praviti problem oko njegovog odlaska.

Ni prošla sezona nije bila posebno dobra za Španca koji je počeo u samo 11 utakmica La Lige od prve minute i postigao je tri gola.

Real želi dovesti neka pojačanja u januaru, ali prije toga se želi riješiti nekih igrača, a jedan od njih je upravo Isco.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi