Nakon crvenog kartona oglasio se i Fernando Torres

Svjestan da je krivac za poraz protiv Barce

Nakon crvenog kartona oglasio se i Fernando Torres

E. Čaušević

Fudbaleri Atletico Madrida poraženi su sinoć protiv Barcelone (2:1) u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Madridska ekipa poražena je na gostovanju u Barceloni nakon preokreta. Gosti su do vodstva stigli sredinom prvog dijela kada je mrežu Barce zatresao Fernando Torres.

Ipak, Torres je za deset minuta došao od heroja do tragičara jer je nakon dva gruba prekršaja dobio drugi žuti, odnosno crveni karton. Atletico se s igračem manje nije mogao nositi s katalonskom ekipom koja je golovima Luisa Suareza na kraju slavila sa 2:1.

Torres se nakon utakmice oglasio na društvenim mrežama, te je poručio da je on jedini krivac što je Atletico sinoć poražen na Camp Nouu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Preuzimam krivicu za naš poraz, ali sada nam više nego ikad treba prodrška navijača da se u revanš vratimo najbolje što možemo", napisao je Torres.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi