Suarez: Šteta što je Torres dobio crveni karton

Junak Barcelone dao pomalo neobičnu izjavu

Suarez: Šteta što je Torres dobio crveni karton

Napadač Barcelone Luis Suarez bio je junak svog tima u pobjedi od 2:1 nad Atletico Madridom.

Sjajni Urugvajac je golovima u 63. i 74. minuti donio preokret i pobjedu Barceloni, ali je istakao da se ključni detalj utakmice ipak desio mnogo prije toga.

"Presudni trenutak utakmice je crveni karton za Torresa. On je sjajan igrač, ali napravio je dva ozbiljna prekršaja. Šteta što je isključen, bilo bi lijepo da se igralo 11 na 11", rekao je Suarez, koji je izjavom pomalo i iznenadio javnost.

Potom je Barcelonin golgeter govorio o revanšu...

"Vjerujem da će ta utakmica biti slična ovoj večerašnjoj. Znamo da nas očekuje težak posao na Vicente Calderonu, ali idemo da postignemo pogodak. Ako to uradimo, već će im trebati dva gola za produžetak. Moramo biti mirni i koncentrisani, jer će našem protivniku biti potrebna pobjeda".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Revanš meč Atletico Madrida i Barcelone igra se za osam dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi