Nakon deset godina Leiva napušta Redse

Odlazi u Lazio ?

Nakon deset godina Leiva napušta Redse

Eldar Ganibegović

Italijanski mediji prenose kako je Lazio pokazao interesovanje za veznjaka Liverpoola.

Nakon što je ekipu Lazija napustio njihov kapiten Biglia odlučili su se krenuti u potragu za njegovom zamjenom, a potencijalni igrač koji bi mogao zauzeti mjesto sad već bivšeg kapitena jeste Lucas Leiva.

Sky Italia prenosi kako se Lazio dogovorio sa Redsima oko fransfera Leive, kojem je ostala samo jedna godina ugovora sa ekipom Liverpoola.

Stoga se očekuje da će Leiva u narednim danima potpisati ugovor i proći medicinske preglede.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećamo Brazilac je u Liverpoolu od 2007. godine i skupio je 247 nastupa i zabio samo jedan pogodak. Prije Liverpoola nosio je dres Gremija dok je za reprezentaciju Brazila odigrao 24 utakmice.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi