Nakon duže vremena za vikend će na Bilinom polju biti odigran jedan meč

Prošlo je više od četiri mjeseca

Nakon duže vremena za vikend će na Bilinom polju biti odigran jedan meč

A. Čaušević

Uslijed pandemija koronavirusa na Bilinom polju kao i na velikom broju bh. stadiona nije bilo utakmica. Višemjesečni post će biti prekinut za vikend.

Naime, u subotu 18. juna juniori Čelika će u sklopu doigravanja za prvaka Omladinske lige grupa Centar biti domaćini vršnjacima Radnika iz Hadžića.

Početak susreta zakazan je za 18 sati, a u skldu sa preporukama Saveza i trenutne sitaucije sa virusom Covid-19 meč će biti odigran bez prisustva gledetalja.

Inače, posljednji susret na Bilinom polju odigran je 1. marta kada su seniori Čelik remizirarali s Radnikom, ali iz Bijeljine. Bilo je 1:1.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Na zeničkom hramu fudbala proljetos se trebao igrati i susret baraža za Evropsko prvenstvo između Bosne i Hercegovine i Sjeverne Irske, ali je u međuvremenu taj susret prolongiran za jesen.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi