Nakon Hadžića i Veladžića, Sarajevo napustio i Sadiku

Mladi stoper potpisao za Mouscron

Nakon Hadžića i Veladžića, Sarajevo napustio i Sadiku · Zvanično

Fudbalski klub Sarajevo je u kratkom periodu ostao bez trojice mladih fudbalera koji su važili za najtalentovanije u omladinskom pogonu kluba sa Koševa.

Nakon Nedima Hadžića i Demirela Veladžića, koji su jutros potpisali za portugalski Leixoes, Koševo je napustio i Rijad Sadiku.

Ovaj 18-godišnji stoper potpisao je višegodišnji ugovor sa belgijskim prvoligašem Mouscronom, za koji se vezao do ljeta 2022. godine. Finansijski detalji transfera, barem za sada, nisu poznati.

Rijad Sadiku je juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine za koju je odigrao osam utakmica, a u prošlosti je nastupao i za U-16 i U-17 selekcije naše zemlje.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

topalovic
Vidi siptara ,.slika isto one kad se u vojsku islo 1953 godine,..hahaha grob te jebooo,..
4 25
ratip irats
Sretno momak, sve najbolje... Steta sto bar jednom nisi zaigro za prvi tim...
18 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi