Fudbaler Sarajeva za SportSport.ba

Rahmanović: Odličan meč i zaslužena pobjeda

Midhat Šljivak

Amar Rahmanović postigao je danas gol u pobjedi Sarajeva nad azerbejdžanskim Qarabagom (2:0).

Sjajnu igru pružio je tim Husrefa Musemića i na kraju je zasluženo slavio. Strijelac vodećeg gola Amar Rahmanović je ovaj meč okarakterisao kao odličan.

"Odigrali smo odličnu utakmicu, ispoštvovali smo sve iz svlačionice. Qarabag je jedna odlična ekipa, koja je igrala Ligu prvaka i mogu reći da smo zasluženo dobili meč. Dobro smo stajali na terneu, pravili smo presing i to nam je na kraju donijelo rezultat".

Sarajevo bi u ostatku sezone moglo ući jače za još nekoliko imena. Također, uskoro će im se priključiti i igrači koji su sa reprezentacijom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Fale nam četiri igrača koja su sa reprezentacijom. Svaki dobar igrač nam je dobro došao, ima još vremena do početka sezone i vidjećemo šta će se dešavati", rekao je Rahmanović u razgovoru za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

topalovic
Koje ovaj,..vidi mu sote?
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi