12

Komentari (12)

nejeditrice
Jel to vrijedno jednog mladog života?
Rodjeni66
Policija zakazala njemo posmatrala a znali su da ce se desiti"što se desilo"
AdnanMrkovic
Policija promatra mirnoni dostojanstveno
Gari Garinča
Policija po svom nepisanom pravilu pustila da se sukob navijaca završi pa da onda kao nesto djeluju.
Arnel925
Žalosno. Holiganizam treba zabraniti. Žalosno je da stari ne mogu utjecati na nji i reci im da smisao života nije ginuti za boje nego za svoju familiju i jednog dana imati djecu i vidjeti šta je prava ljubav.
user1604155860
****la nas sve demokratija nama svima treba cvrsta ruka,pendrek i goli otok eto to smo svi mi.Krivi smo i mi stariji sto na vrijeme nismo vaspitali svoju djecu.
celikze
nadam se da je neko ustasko vango
rufas
Mislim da si ti bolestan....
bk123
nije *****ko, al zar je bitno..
celikze
bolesni ste vi jer ste slijepi pored ociju…sta je problem…svi koji rade protiv ove drzave protiv Bosnjaka zelim im sve ono sto oni nama zele…za njihovu bol nemam nikakve empatije….zeljeli su da uniste Bosnjake silovali ubijali u Ahmicima bebu od par dana spalili kao i cetalji zive ljude na lomacu stavljali i ja bolestan….bolesni ste vi koji ste sve zaboravili bolesnici jadni…preporucio bih vam da idete na snimanje da utvrdite da li imate mozga ili vam je kao u goluba….golubovi jedni glupi
karlhajncbrazzzo
Ako su huligani onda se za život bore huliganu a ne mladiću.
karlhajncbrazzzo
Jesu li u obračunu učestvovali huligani ili navijači mostarskih timova? U naslovu jedno pišete, a u tekstu drugo. Smiješno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.