Nakon Intera, Pescaru teško porazio i Torino

Serija A, 2. kolo

Nakon Intera, Pescaru teško porazio i Torino

E. Škorić

U Torinu su snage odmjerili novajlije u Seriji A, Torino i Pescara, a domaćin je bio siguran i slavio s 3:0.

Nevolje po goste počele su u 27. minuti kada je isključen Christian Terlizzi, a s igračem više Torino samo sedam minuta kasnije postiže pogodak. Alessandro Sgrigna je bio strijelac za 1:0.

 

U 58. minuti Torino je preko Mattea Brighija poveo s 2.0, a sve dileme oko pobjednika riješio je iskusni Rolando Bianchu u 62. minuti.

 

Torino sada ima tri boda, iako je u prvom kolu remizirao sa Sienom. Podsjećamo da su kažnjeni s bodom oduzimanja zbog učešća u namještanju utakmica. Pescara je u prvom kolu poražena od Intera kod kuće i također s 0:3.

 

Serija A, 2. kolo:

Torino - Pescara 3:0 (Sgrigna 34, Brighi 58, Bianchi 62)

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije