Nakon ludnice na Etihadu oglasio se i Gerard Pique

Uživao u okršaju Cityja i Tottenhama

Nakon ludnice na Etihadu oglasio se i Gerard Pique

Endin Čaušević

Gerard Pique je sinoć s Barcelonom osigurao mjesto u polufinalu Lige prvaka, dok je večeras iz svog doma pratio okršaj Manchester Cityja i Tottenhama.

City i Liverpool odigrali su strašnu utakmicu na Etihadu koja je završena pobjedom domaćeg tima sa 4:3, ali su na kraju gosti iz Londona slavili plasman u polufinale ovog takmičenja.

Meč na Etihadu je bio nevjerovatan jer smo već nakon 21 minutu vidjeli čak pet golova. City je zabio i peti u 93. minuti i činilo se da idu dalje, ali je VAR to poništio zbog ofsajda.

Nakon ove utakmice na Twitteru se oglasio i defanzivac Barcelone, Gerard Pique, koji se oduševljen utakmicom između Cityja i Tottenhama.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Kakva utakmica! Fudbale je nekada šala... zaista nevjerovatno", napisao je Pique.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pljuc
Važno je da je Citi igrao sa livepoolom?????
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi